Βλέπετε τα μενού;

Μέσο των μενού θα μπορείτε να επιλέγετε τραγούδια. Εάν παρακάτω δεν εμφανίζονται τα μενού, σημαίνει ότι ο υπολογιστής σας δεν τα αναγνωρίζει. Θα πρέπει να ακολουθήσετε της οδηγίες που υπάρχουν αριστερά ώστε ο υπολογιστής να τα αναγνωρίσει.

Μενού 1 (*)
Δεν κάνατε κάποια επιλογή στο μενού 1
Μενού 2 (*)
Δεν κάνατε κάποια επιλογή στο μενού 2
Μενού 3 (*)
Δεν κάνατε κάποια επιλογή στο μενού 3
Μενού 4 (*)
Δεν κάνατε κάποια επιλογή στο μενού 4

Όλες οι υπηρεσίες του my-radioshow.gr είναι προσωρινά εκτός λειτουργίας. Η υπηρεσία «Μουσική χωρίς δικαιώματα» λειτουργεί κανονικά.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση
Mood Makers
ομάδα διαχείρισης my-radioshow.gr 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Έχουμε ξεκινήσει εργασίες για την τεχνική αναβάθμιση των υπηρεσιών του my-radioshow.gr. Υπάρχει πιθανότητα η υπηρεσία του jukebox να μην λειτουργεί κανονικά! Ζητάμε την κατανόηση σας!

Εμφάνιση μενού

Στην ενότητα αυτή ρυθμίσετε τον υπολογιστή σας, ώστε να αναγνωρίσει τα μενού, μέσο των οποίων θα μπορείτε να επιλέγετε τα τραγούδια που θέλετε.

Εάν βλέπετε τα μενού…

Εάν παρακάτω εμφανιστούν τα μενού, τότε ο υπολογιστής σας είναι ρυθμισμένος σωστά και δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι παραπάνω.

Εάν δεν βλέπετε τα μενού…

Εάν ο υπολογιστής σας δεν αναγνωρίζει τα μενού, τότε θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την JavaScript (όχι την java). Ακολουθήστε τις οδηγίες που θα βρείτε στις ενότητες «Internet Explorer», «Mozilla Firefox», «Apple Safari» και «Netscape Navigator», ανάλογα με το πρόγραμμα περιήγησης σας (browser).

Joomla templates by Joomlashine