Βλέπετε τον recorder;

Μέσο του recorder, θα μπορείτε να ηχογραφείτε την φωνή σας. Εάν παρακάτω δεν εμφανίζονται τα κουμπιά «Εγγραφή» «Ακρόαση» «Παύση» «Στοπ» και «Αποστολή», σημαίνει ότι ο υπολογιστής σας δεν τον αναγνωρίζει. Θα πρέπει να ακολουθήσετε της οδηγίες που υπάρχουν αριστερά ώστε ο υπολογιστής να τον αναγνωρίσει.

Loading Java Applet...
O recorder δεν εμφανίζεται διότι ο υπολογιστής σας δεν διαθέτει Java! Παρακαλούμε πατήστε εδώ για να την εγκαταστήσετε! Η Java είναι ΑΚΙΝΔΥΝΗ και ΔΕΝ περιέχει ιούς ή άλλα βλαβερά στοιχεία για τον υπολογιστή σας!

Όλες οι υπηρεσίες του my-radioshow.gr είναι προσωρινά εκτός λειτουργίας. Η υπηρεσία «Μουσική χωρίς δικαιώματα» λειτουργεί κανονικά.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση
Mood Makers
ομάδα διαχείρισης my-radioshow.gr 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Έχουμε ξεκινήσει εργασίες για την τεχνική αναβάθμιση των υπηρεσιών του my-radioshow.gr. Υπάρχει πιθανότητα η υπηρεσία του jukebox να μην λειτουργεί κανονικά! Ζητάμε την κατανόηση σας!

Ο υπολογιστής αναγνωρίζει τον recorder!

Εάν ο υπολογιστής σας αναγνωρίζει τον recorder, τότε παραπάνω θα εμφανιστούν τα κουμπιά: «Εγγραφή»  «Ακρόαση»  «Παύση»  «Στοπ»  «Αποστολή». Κάντε τα εξής:

  • Πατήστε το κουμπί «Εγγραφή» και μιλήστε στο μικρόφωνο.
  • Εάν εμφανιστούν οι φωτεινές ενδείξεις την ώρα που μιλάτε, τότε το μικρόφωνο σας δουλεύει κανονικά!
  • Πατήστε το «Στοπ» για να σταματήσει η ηχογράφηση.
  • Στην συνέχεια πατήστε το «Ακρόαση» για να ακούσετε τι είπατε. Εάν η φωνή σας ακούγεται καθαρά τότε μπορείτε να σταματήσετε τον προετοιμασία εδώ και να ξεκινήσετε κανονικά την εκπομπή σας!

Ο υπολογιστής δεν αναγνωρίζει τον recorder!

Εάν ο υπολογιστής σας δεν αναγνωρίζει τον recorder, κάντε τα εξής:

  • Αναβαθμίστε την έκδοση της Java του υπολογιστή σας κλικάρωντας εδώ.
  • Αναβαθμίστε το πρόγραμμα πλοήγησης (browser) του υπολογιστή σας.
  • Χρησιμοποιείστε άλλο πρόγραμμα πλοήγησης (browser).
  • Συμβουλευτείτε κάποιον τεχνικό ή το κατάστημα από το οποίο αγοράσατε τον υπολογιστή σας!

Εάν παρόλα αυτά ο recorder ΔΕΝ εμφανιστεί, σας συνιστούμε να σταματήσετε εδώ! Χρησιμοποιήστε άλλον υπολογιστή και επαναλάβετε την προετοιμασία από την αρχή!

Joomla templates by Joomlashine