Όλες οι υπηρεσίες του my-radioshow.gr είναι προσωρινά εκτός λειτουργίας. Η υπηρεσία «Μουσική χωρίς δικαιώματα» λειτουργεί κανονικά.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση
Mood Makers
ομάδα διαχείρισης my-radioshow.gr 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Έχουμε ξεκινήσει εργασίες για την τεχνική αναβάθμιση των υπηρεσιών του my-radioshow.gr. Υπάρχει πιθανότητα η υπηρεσία του jukebox να μην λειτουργεί κανονικά! Ζητάμε την κατανόηση σας!

Ηχογράφηση ομιλίας

Καλώς ήρθατε!

Είστε πλέον έτοιμοι να ηχογραφήσετε την φωνή σας! Η διάρκεια κάθε ηχογράφησης δεν μπορεί να υπερβεί τα 5 λεπτά.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η ομιλία σας δεν μεταδίδεται από κάποιον ραδιοφωνικό ή διαδικτυακό σταθμό (web radio) όση ώρα εσείς την ηχογραφείτε! Αντίθετα, αποθηκεύεται στο site. Με τον τρόπο αυτό θα μπορείτε να σταματάτε την ηχογράφηση (παύση/pause) και να συνεχίζετε, ή να γράφετε ξανά από την αρχή την ομιλία σας όσες φορές θέλετε, χωρίς να σας ακούει κάποιος!

Μόλις τελειώσετε, θα σας στείλουμε ένα σύνδεσμο (link) για να την ακούσετε. Για να μπορέσουν και οι φίλοι/συνεργάτες σας να ακούσουν την ομιλία, στείλτε τους το link στο email τους, ή κοινοποιήστε το link στο Facebook, το Twitter, το My Space ή όπου αλλού θέλετε!

Πριν ξεκινήσετε την ηχογράφηση, θα πρέπει να ελέγξετε εάν ο υπολογιστής σας είναι κατάλληλα ρυθμισμένος (συμβατός) ώστε να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε το site μας χωρίς πρόβλημα. Γα τον λόγο αυτό, επισκεφτείτε τις ενότητες «Άλλες υπηρεσίες», «Ηχογράφηση ομιλίας» και «1. Προετοιμασία υπολογιστή» για να κάνετε τις κατάλληλες ρυθμίσεις. Μόλις τις ολοκληρώσετε, επιστρέψτε στην φόρμα αυτή και συνεχίστε.

Προσοχή: Κατά την δημιουργία της ηχογράφησης, μην κλικάρετε οποιοδήποτε link βρίσκεται έξω από την φόρμα ηχογράφησης ομιλίας, διότι θα οδηγηθείτε σε άλλη σελίδα. Από θα έχει ως αποτέλεσμα να χάσετε την ηχογράφηση και να πρέπει να γράψετε ξανά την ομιλία από την αρχή.

Καλή επιτυχία!

Θα πρέπει να αποδεχτείτε τους Όρους Χρήσης.
   
Joomla templates by Joomlashine